Silinderlukud (standardvarustuses) on levinud valik kapiuste turvamiseks tänu oma töökindlusele ja lihtsusele. Kasutusel on silindriline mehhanism, mis vajab avamiseks ja sulgemiseks võtit. Need on vastupidavad ja pakuvad piisavat kaitset, tagavad turvalisuse ja lihtsa ligipääsu. Igal lukul on kaasas 2 võtit ning üldvõti on eraldi tellitav.

Tabalukuga kapiuste lukustamine pakub selget ja mugavat viisi nende turvamiseks. See meetod on eriti kasulik lühiajalise kasutamise korral või näiteks avalikes ruumides, kus igal kasutajal on oma isiklik lukk vabana seisvale kapile. Tabalukud võimaldavad kiiret juurdepääsu, olles samal ajal usaldusväärne turvalahendus. Tabalukk ei ole kaasas.

Mehaaniline koodlukk on turvaline ja usaldusväärne lukustussüsteem, mis ei vaja elektrit ega akusid toimimiseks. L&F 2800 võimaldab 10’000 erinevate kombinatsiooni ning on saadaval nii privaatsesse, kui avalikku kasutusse. Luku kõrge turvalisus ja lihtne kasutamine teevad sellest populaarse valiku erinevates keskkondades. Üldvõti unustatud koodi taastamiseks on müügil eraldi.

Elektrooniline koodlukk on kaasaegne ja praktiline lukustussüsteem, mis kasutab numbriklahvistikku koodi sisestamiseks, et avada või lukustada uks. L&F 3780 lukud töötavad patareide abil ning võimaldavad kasutajatel kiiresti ja lihtsalt muuta lukukombinatsioone ning on saadaval nii privaatsesse, kui avalikku kasutusse. Patareide tühjenemisest annab lukk ise märku. Üldvõti on müügil eraldi.

RFID-lukk on modernne  ja muretu lukustussüsteem, mille tööpõhimõte põhineb RFID-kaartide, võtme-hoidjate või nööpide kasutamisel. Asetades RFID-kiibiga nn. võtme luku lähedale, loeb see eelprogrammeeritud koodi ja avab/sulgeb ukse. RFID-lukkude peamisteks eelisteks on kiire ja kontaktivaba juurdepääs ning turvalisus. Lukud on saadaval nii privaatsesse, kui avalikku kasutusse ning ühe programmeerimisvõtmega saab ühendada kuni 20 lukku.

Mündilukk on lihtsakoeline ja turvaline lukustussüsteem, kus sisestatakse 1-eurone münt ja  ja lukustatakse võtmega. Avamisel saab mündi tagasi ja võti jääb ukse ette. Sageli kasutatakse avalikes kohtades nagu jõusaalid, ujulad, raamatukogud ja kauplused, kus on vajatakse ajutist hoiuruumi. Igal lukul on kaasas 2 võtit ning üldvõti on eraldi tellitav.