Värvid mõjutavad seda, kuidas me ümbritsevat maailma tajume. Õigesti valitud värvigamma mängib olulist rolli meie enesetundele ja meeleolule, seega tasub värvidele tähelepanu osutada ja kasutada nende mõjujõudu keskkonnas.

Külmad ja soojad värvitoonid annavad meie meeltele edasi kas rahulikke või mängulisi tundeid, puhanud või erksaid meeli. Valides meid ümbritsema õiged toonid, loome atmosfääri, kus arendame ja soosime just neid emotsioone ja tegevusi, mis antud keskkonnas on olulise tähtsusega.

Meie klientide värvieelistuseks kaubamärgi alt ostetavale metallmööblile on aja jooksul kujunenud hall ja sinine. Nende toonide kombinatsioon loob tasakaalustatud atmosfääri, kus neutraalsus ja rahulikkus põimuvad, kuid samas edendab ka produktiivset tegutsemist.

Samas on valida veel 14-ne värvitooni seast, mis loovad piiramatuid võimalusi ruumide kujundamisel. Need erinevad toonid pakuvad mitmekesist valikut, mis võimaldab luua hubaseid ja soojasid atmosfääre või hoopis modernseid ja dünaamilisi interjööre.

https://storitgroup.com/riietusruum/

Tänu laiale värvivalikule saavad meie kliendid luua endale just sellise õhkkonna, mis vastab nende stiilile, kajastades nende unikaalset visiooni. Olenemata sellest, kas eelistatakse rahulikke ja maalähedasi toone või julgeid ja elavaid värvikombinatsioone, on meie eesmärk pakkuda mitmekülgseid võimalusi, mis inspireerivad ja loovad erilisi ruumilahendusi.

Kuna värvitoonid fotodel, kas suuremal või vähemal määral, erinevad reaalsusest, siis oleme Laagri Tänassilma Tehnopargi ja Tartu Laomaailma näidissaali pannud üles hoiukapi, kus kõik 16 tooni on oma silmaga nähtavad. See võimaldab mitte ainult näha värve päriselus, vaid ka tajuda nende nüansse erinevates valgustingimustes. Nii saavad kliendid teha teadlikumaid valikuid, leides just selle õige tooni, mis vastab nende ootustele ja sobib ideaalselt nende ruumi kujundusega.

Standardtoonide hulka, mis kapi maksumust ei mõjuta, kuuluvad (vasakult paremale/ülevalt alla): RAL9010, RAL1015, RAL7032, RAL8016, RAL1023, RAL2004, RAL3020, RAL3005, RAL6011, RAL6033, RAL5018, RAL7016, RAL5012, RAL5010, RAL9005, korpus RAL7035.